Shantala babymassage

Tijdens een consult Shantala babymassage, leer ik jou graag de technieken over de babymassage. Ik voorzie materiaal, breng een pop mee en samen gaan we aan de slag. Ik met de pop, jij met uw kleintje.

Deze massage is uit te voeren vanaf de geboorte, maar zal in stukjes opgebouwd moeten worden, omdat de gehele massage nog teveel kan zijn. Indien je baby al enkele weken oud is, kan de gehele massage en kan je deze uitvoeren tot een leeftijd van 5-6 jaar.

Na een massage laat ik een stappenplan achter, zodat je hier altijd naar kan terug grijpen, mocht je niet meer zo zeker zijn.

Soorten consults

Ik heb verschillende consults:

  1. De babymassage: voor het leren van de babymassage. Deze duurt ongeveer een uurtje en na dit consult kan jij je baby masseren.
  2. De babymassage met TummyTub-afsluiter: Dit consult duurt zo’n anderhalf uurtje. Ik leer je de massagetechnieken en hoe je het TummyTub badje kan gebruiken om deze massage helemaal af te maken.
  3. De babymassage voor krampjes: heeft je kleintje last van krampjes? Dan leer ik je naast de babymassage graag nog enkele technieken aan die je bij elke luierwissel kan doen, om zo de stoelgang te bevorderen en krampjes te verlichten. Een consult duurt zo’n anderhalf uurtje.