Wie ben ik

Mijn naam is Sien. Als mama van 2 kindjes ben ik beginnen dragen na de geboorte van mijn eerste kindje. De geborgenheid en de veiligheid van bij mama te zijn, die heerlijke babygeur, die heerlijke dutjes lekker dicht, dat wil ik graag ouders leren kennen.

In 2015 heb ik een basisopleiding gevolgd tot draagconsulente bij Die Trageschule. In 2016 heb ik de gevorderden opleiding gevolgd.

Door de eerste opleiding mag ik thuis bij ouders mijn kennis delen rond dragen. Door de 2de opleiding mag ik workshops organiseren.

Ondertussen heb ik eind 2019 mijn certificering gedaan en heb ik dus mijn volledige opleiding als draagconsulte afgerond.

Maar het blijft kriebelen. Mijn kinderen hebben iets getriggerd in mij en ik merk dat de interesse naar die kleine kinderwereld groot is.

Zo ben ik mij ook gaan opleiden om babymassages te mogen geven. Mijn kindjes hebben veel huidhonger en veel contact met mij nodig. Zo’n massage is dan heel mooi om hun dag af te sluiten. Wij overlopen tijdens het masseren de dag, ik probeer zoveel mogelijk huidcontact te hebben tijdens het masseren, om al wat in te werken op hun gemis van ’s nachts. En tegelijkertijd zie ik ze onder mijn handen helemaal ontspannen. Ik merk dat ze dan ook veel sneller in slaap vallen en ondertussen vragen ze ook om naar boven te gaan om gemasseerd te worden. Genieten dus.