Nieuwe maatregelen

*Update vanaf 09/06/2021

Vanaf 09 juni 2021 kunnen de live consulten vermoedelijk hervatten. Dan kom ik aan huis en voorzie ik alles van materiaal. Online consulten blijven natuurlijk mogelijk.


*Update vanaf 26/04/2021*

Niet-medische contactberoepen kunnen weer vanaf 26/04/2021. wat dit precies voor mij en mijn consulten inhoudt, dat moet ik nog uitzoeken


*Update maart 2021*

Door Covid mag een niet-essentieel beroep niet meer live uitgevoerd worden. Helaas vallen wij, als draagconsulentes daar ook onder en dus zoek ik naar een oplossing voor iedereen.

Omdat dragen veel verder gaat dan enkel handen vrij hebben, het gaat over hechting, geborgenheid en veiligheid. Een basis die bepalend is voor je kleintje zijn toekomst. Het gaat over behoeftes vervullen en onze natuur volgen.

Ik heb een oplossing gevonden. En eentje die ik ondertussen al een tijdje doe en die werkt. Niet voor iedereen altijd even efficiënt, maar er is altijd een oplossing om die laatste puntjes toch op de i te krijgen. 🙂

Wat is die oplossing? Ik organiseer online consulten.

Wat houdt die oplossing in? Bij de fysieke consulten breng ik een valies aan materiaal mee. Wat er in die valies zit, dat hangt af van jouw hulpvraag. Dat kan gaan van 1 bepaalde drager tot alle dragers die ik in huis heb. Voor de online consulten maak ik op voorhand een pakket. Deze bevat dezelfde dragers zoals ik ze fysiek zou meebrengen. Tijdig wordt dit pakket bij jou geleverd, zodat deze een paar dagen in afzondering kan en we dus veilig aan de slag kunnen gaan tijdens het online consult. De dag voor het consult krijg je van mij een linkje waar we dan samen op inbellen.

Naast de dragers worden er ook poppen voorzien. Net zoals bij de fysieke consulten werken we met poppen tijdens het consult. Op die manier krijg jij genoeg zelfvertrouwen om dit straks met je kleintje te gaan doen. Daarnaast is het ook niet fijn om je kleintje te moeten wakker maken als je hem/haar net in een doek hebt geknoopt en we die knoop nog een keertje willen gaan herhalen. Herhalen is de boodschap, om zo ook tijdens het consult je eigen vooruitgang te kunnen opmerken.

Wat na een consult? In normale omstandigheden laat ik na het consult graag een drager achter. Deze die jouw voorkeur uitdraagt. Zo kan jij nog een paar dagen proberen, voor je tot een aankoop overgaat. (al dan niet via mij 😉 ) Bij de online consulten is dit niet geheel anders, alleen zal het hele pakket nog een paar dagen langer bij jou blijven. Mocht je bij mij bestellen en je drager is nog niet aangekomen tegen ik het pakket kom halen, dan laat ik graag die ene drager alsnog achter. Deze wordt dan gewisseld eens je aankoop er is. Op die manier kan jouw draagavontuur al starten en moet je niet stoppen om op jouw aankoop te wachten.

Merk je tijdens het consult en ook erna dat we online niet alle vragen opgelost krijgen? Laat dit weten! Ik vind bereikbaar zijn na een consult minstens even belangrijk als het consult zelf. Ik weet dat je tijdens een consult heel veel informatie krijgt en dat vragen soms pas later in je opkomen, als je die info begint te verwerken. Blijf net met vragen zitten, maar stel ze me! Samen vinden we een oplossing/antwoord voor al je vragen.

Wanneer kunnen fysieke consulten weer? Hier kan ik geen antwoord op geven. Wij zijn telkens de eerste die moeten stoppen met onze activiteiten en de laatste die mogen starten. Het enige wat ik op dit vlak kan doen is: communiceren. Ik volg alles mee op en probeer ook zo snel mogelijk te reageren als de maatregelen veranderen. Dit betekent dat ik nu mijn fysieke consulten heb omgeboekt naar online consulten en dit betekent ook dat ik alsnog mijn best zal doen om online consulten asap om te boeken naar fysieke consulten indien dit mogelijk is.

Heb je nog verdere vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten! Ik kan echt veel voor je doen, dat beloof ik je! Dus treuzel niet en stuur gewoon een berichtje met je vragen/opmerkingen/bezorgdheden.

Samen komen we hierdoor!

Groetjes,
Sien