Knollebollebosdag

Hi! Wat fijn dat je interesse hebt in onze workshop(s)!

Ik ben Sien (draagconsulente, mama en kindercoach in opleiding). Ik woon hier dichtbij een bos en zie daar vele mogelijkheden om leuke dingen te doen met de kinderen.

De workshops zijn toegankelijk voor alle kindjes tussen 6 en 9. Ik wil vooral zoveel mogelijk met de kinderen de natuur in duiken.

De workshops gaan door in mijn tuin, die aan een bos grenst. Zo ga ik met de kinderen het bos in voor de nodige knutselmaterialen en gaan we ook op zoek naar hun sterktes, kwaliteiten en talenten. Deze zetten we dan in de spotlights en zullen de kern van hun knutselwerkjes worden. Zo willen we elk kind zijn eigen talenten laten ontdekken en vertrouwen geven in zichzelf.

Maar vooral een kind weer meer kind laten zijn, in de natuur.

Schrijf jij graag je kind in? Dit kan. Ik organiseer 2 workshops op 1 dag, voor maximum 10 kindjes. Je kan je inschrijven voor 1 van de 2 workshops of voor beide. Indien je voor beide workshops inschrijft, dan zorg ik voor de opvang tussen de workshops door.

Workshop 1 : Talentenboom knutselen

Tijdens deze workshop gaan we in het bos op zoek naar echte talentenstokken. Deze kunnen groot en dik, of klein en dun zijn. Misschien is 1tje genoeg of worden het er meerderen. In de bolderkar is er ruimte voor vele takken, dus vele talenten kunnen ontdekt worden.

Na het bos gaan we deze dan ook versieren. Dit kan met verf, draad, fantasie en veel spelen. Heerlijk toch?!

Praktische info:

  • Woensdag 7 april 2021
  • Start: 9u00
  • Einde: 11u30
  • Kostprijs: €20 (inclusief snackje en drankje)

Workshop 2 : Paasei-genschappen knutselen

We blijven in het Paas-thema. Samen gaan we decoratie maken om in de paastakken te gaan hangen. We knutselen, knippen, plakken en spelen tot de kinderen gemaakt hebben wat ze willen maken. Samen zoeken we hun persoonlijke talenten en knutselen hiermee Paasei-tjes of andere decoratie. Op het einde van de workshop, mogen ze de Paasei-genschappen meenemen die ze willen meenemen en mogen ze deze achterlaten die ze willen achterlaten.

Praktische info:

  • Woensdag 7 april 2021
  • Start: 13u00
  • Einde: 15u30
  • Kostprijs: €20 (inclusief snackje en drankje)

Extra praktische informatie

Je kan je kind ook inschrijven voor een hele dag. Tussen de workshops door is er de mogelijkheid om te spelen. Gelieve een lekker boterhammetje mee te geven.

Gezien wij het bos induiken en volledig losgaan met verf, is slechte kledij aangeraden. 😉

Er is vooropvang mogelijk vanaf 08u00 en ook na-opvang tot 17u00. Dit voor een meerprijs van 2€.

Hieronder kan je je kind inschrijven. Er zijn maximum 10 plekjes. Na de inschrijving ontvang je van mij een factuur. Wanneer ik de betaling ontvangen hebben, ontvang jij van mij een bevestiging van de inschrijving.

De workshops gaan door in Sint-Antonius, Zoersel. De nodige gegevens zullen bij de inschrijving in de mail staan, zodat je mij ten alle tijde kan bereiken, mocht dit nodig zijn.

Inschrijven