Inschrijven Draagevenement 18 September 2021

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor het draagevenement op Zaterdag 18 september 2021.

Dit evenement bestaat uit een workshop en een fotoshoot. De workshop* duurt zo’n 1.5 u. Tijdens de workshop neemt Gracestorys al leuke foto’s. Is de workshop afgelopen, dan kan jij samen met je kindje op de foto. Na de shoot krijg je een link met de foto’s en kun je daar 1 foto kiezen die je gratis toegestuurd krijgt. Wil jij graag meerdere of alle foto’s bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Tijdens de workshop ga ik met jou aan de slag. Ik voorzie draagmateriaal en poppen. Dit draagmateriaal mag je tijdens de fotoshoot ook gebruiken. Mocht je echter zelf materiaal hebben, kan je dit natuurlijk meebrengen. Je kleintje kan alles mee afkijken of een beetje spelen. We volgen het ritme van je kleintje.

Graag voorzie ik ook een hapje en een drankje, mochten de covid-maatregelen dit toestaan 🙂 Dit kan ik nu dus niet beloven, maar gezelligheid is wel belangrijk en daar zullen we onze uiterste best voor doen.

Dit alles gaat door bij de fotostudio van GraceStorys (Kotsbosweg, Schilde). Zij heeft een mooie tuin als het zonnetje schijnt en een mooie studio bij slecht weer.

Dus heb je interesse voor dit alles? Dan kan je je hieronder inschrijven. Graag weet ik naar waar je voorkeur uitgaat, ivm draagsysteem en uur. Staat jouw drager naar keuze er niet bij tussen? Dan hoor ik het ook graag en kijk ik of ik misschien nog iets kan bijplannen 🙂

*workshop met max 4 volwassenen

Wat kost dit allemaal?

  • Workshop dragen van 1.5u
  • Foto’s tijdens de workshop
  • Foto van jouw met je kindje in een drager
  • Goodiebag
  • 1 gratis foto

Dit komt op slechts €75!

Wil jij enkel de fotoshoot, zonder workshop? Dit komt op €30