Draagconsulente Sien

Een mama, een vrouw, een zus, een dochter, een collega, draagconsulente, babymasseuse.

Wie ben ik?

Ik ben Sien Willemse, mama van een zoontje (2014) en een dochtertje (2016). Als jonge mama heb ik het dragen ontdekt, wat zo een passie en een hobby is geworden. Mijn gevoelige kereltje heeft een nieuwe wereld doen opengaan, waardoor ik heel bewust probeer om te gaan met mijn kindjes. De babymassage leunt daar ook heel mooi tegenaan.

Wat doe ik?

Consulten aan huis

Workshops

Waar ben ik al mee bezig geweest?

Elektriciteit-Elektronica/ICT
Mijn middelbare schooltijd speelt zich af in een technische school. Die technische tijd heb ik verder getrokken naar mijn hogeschool-keuze, De Nayer in Sint-Katelijne-Waver.

Consultant SD Worx
(2011- heden)
Ik werk 4/5de voor SD Worx. Ik ben daar met een technisch profiel begonnen en ben nu meer bezig met de functionele kant van payroll en HR. Iets helemaal anders dus 🙂

Mama
(2014- voor altijd)
Maar mijn allermooiste job is mama-zijn. Niet elke dag is even mooi of even gemakkelijk, maar mijn kinderen hebben me een wereld laten zien, die ik niet meer kan missen.

Draagconsulente(2015- voor altijd)
Tijdens het eerste levensjaar van mijn zoon heb ik dragen ondekt. Een nieuwe hobby was geboren en ik heb me zo verdiept in het dragen van kinderen. In 2015 ben ik gestart met de basisopleiding, in 2016 de gevorderde-opleiding en in 2019 de certificering.

Babymassage
(2020- voor altijd)
Daar nabijheid, geborgenheid en veiligheid belangrijk zijn voor mij, biedt de Shantala babymassage daar een mooie aanvulling op het dragen. Het gaat net iets verder dan een gewone massage en het sluit mooi aan bij de voordelen van het dragen.

Kindermassage
(2020- voor altijd)
Nu ik merk dat er voor baby’s al heel wat te doen is en het moeilijker is om die spanningen in mijn gevoelig kind los te krijgen, ga ik in december de opleiding kindermassage volgen. Ik ben benieuwd!