Consulten

Wat zijn consulten?

Tijdens een consult kom ik bij u aan huis en oefenen we bij u thuis. Dit is meer een 1-op1-ervaring. We kunnen samen dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Ik leer jouw de gewenste materie voor nog heel wat jaren draag- of massageplezier met je kindje!

Een consult kan rond een bepaalde vraag gaan of net heel open zijn en we zien wel waar we eindigen. Zo kan het zijn dat je al een draagdoek hebt dat je wil leren knopen, maar het kan ook zijn dat je een idee wil van wat er zoal op de markt is.

Ik leer je alles rond dragen, gebaseerd op de T.I.C.K.S :

  • T van Tighten: Een ergonomische drager zit heel strak, zodat je kleintje zich heel geborgen voelt.
  • I van In view at all times: Je kleintje is altijd in je zicht, je kan hem ten alle tijde observeren, wat voor een optimale veiligheid zorgt.
  • C van Close enough to kiss: Je kleintje zit net hoog genoeg om een kusje op zijn hoofdje te kunnen geven. Dat is ook de hoogte als je gaat heupdragen en wat je kleintje kan zien vanaf de geboorte.
  • K van Keep Chin off Chest: De dragers gaan je kleintje zo ondersteunen, dat het kinneke niet op de borstkas gaat leunen. Dit kan de ademhaling belemmeren.
  • S van Supported Back: De ruggengraat van je kleintje is niet die S-vorm die wij als volwassenen hebben. De ondersteuning is dan ook anders als die van bij ons. Een goede drager ondersteunt alles mooi en netjes, zodat je kleintje in rust is als ie wordt gedragen.

Een consult kan natuurlijk ook altijd met meerdere personen zijn. Ik breng poppen en materiaal mee, zodat uw kleintje rustig kan meekijken of ideaal voor tijdens de zwangerschap!

!! Nieuw !!

Sinds September 2020 mag ik ook consults Shantala babymassage geven! Ook dit kan voor 1 persoon of voor meerdere personen zijn.

Een Shantala massage kan heel heilzaam zijn bij krampjes, maar kan ook gewoon dat quality momentje zijn tussen jou en je kindje.

Ik voorzie materiaal en samen oefenen we het masseren, zodat jullie nadien zelf verder kunnen en nog lang kunnen genieten van elkaar. Deze zijn ideaal vanaf de geboorte tot kindjes van zo’n 5-6 jaar!